Στα άκρα η κόντρα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση μομφής. Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον της.

Η κα Κωνσταντοπούλου, κατηγορεί τον πρόεδρο της Προκαταρκτικής Επιτροπής που διερευνά τις ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, ότι διέκοψε τη συνεδρίαση, όταν άρχισε να κάνει ερωτήσεις που αφορούσαν τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επικαλέστηκε παράπονα βουλευτών που του λένε ότι δεν αντέχουν άλλο τις απανωτές ερωτήσεις της κας Κωνσταντοπούλου, η οποία μιλάει συνεχώς.

\”Μια, δυο, τρεις, τέσσερις, 15 φορές έκανε την ίδια ερώτηση. Ειδοποιήθηκα ότι ‘δεν αντέχουμε άλλο, μια ώρα μιλάει και θέλουμε να πάμε και στο σπίτι μας’. Όταν πήγα, θα δείτε στα πρακτικά πως οι τελευταίες φράσεις είναι για το C4i. Για να πειράξει εμένα…; Δεν ξέρω γιατί το έκανε\” είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των τελευταίων λεπτών προκειμένου να αποδείξει πως δεν ήταν μέσα στην επιτροπή την ώρα που η κα Κωνσταντοπούλου ρωτούσε για τον κ. Παπασταύρου.

\”Φίλοι μου δικαστές με οικτίρουν\”

Ο κ. Μαρκογιανάκης στο τέλος της συνεδρίασης φέρεται να είχε συνομιλία με την κα Κωνσταντοπούλου, στην οποία είπε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να την αφήνει να ερωτά ακόμα και πέντε ώρες συνεχόμενες αρκεί να κάνει ερωτήσεις ουσίας και όχι άσχετες με την υπόθεση που ερευνά η Βουλή.

\”Φίλοι μου δικαστές με παίρνουν και με οικτίρουν. Με οικτίρουν για την ατυχία μου να προεδρεύω σε αυτή την επιτροπή\” φέρεται να της είπε.

Η κα Κωνσταντοπούλου φέρεται να χαρακτήρισε τον κ. Μαρκογιαννάκη \”χαλκείο\”.

Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Μαρκογιαννάκης σχολιάζοντας την πρόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, είπε σε δημοσιογράφους ότι \”όποιος πρόεδρος και αν αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση για να την αντέξει. Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου, όταν μιλάει η Κωνσταντοπούλου\”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι κάθε φορά που πάει να αποκαλυφθεί κάτι αρνητικό για την κυβέρνηση, εφαρμόζεται \”τεχνική τεχνητής έντασης με την πυροδότηση της συνεδρίασης\” από τον πρόεδρο της προκαταρκτικής.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook