Συνεργασία για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και των τουριστών επισκεπτών μέσα στο Λιμάνι του Ηρακλείου είχαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ κ. Γιάννη Μπρα στα γραφεία του Δήμου.

Ο κ. Μπρας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τη νέα μελέτη που θα προβλέπει τη χωροταξία στο Λιμένα όσον αφορά τόσο τις θέσεις στάθμευσης οχημάτων και την κυκλοφορία τους ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου αλλά και τις διαδρομές και διαβάσεις των πεζών.

Οι αλλαγές προωθούνται με δεδομένο ότι αναμένεται αύξηση τόσο του επιβατικού κοινού που εξυπηρετείται από το Λιμάνι όσο και των Κρουαζιερόπλοιων που θα φιλοξενούν οι εγκαταστάσεις του.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξει με κάθε μέσο τη προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών και του επιβατικού κοινού μέσα στο Λιμάνι ακόμη και με τη διάθεση εργαζομένων με τους οποίους θα ενισχυθούν οι Δήμοι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ενίσχυσης της απασχόλησης στους ΟΤΑ.

Οι κ. Κουράκης και Μπρας δήλωσαν ότι στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει καθιερωθεί θα πραγματοποιούνται συναντήσεις σε τακτά χρονικά για την ανάπτυξη του Λιμανιού και άλλα θέματα.