Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου, έφτασαν στα ίχνη ενός ατόμου που όπως φαίνεται διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός 35χρονου στο Γάζι του Δ. Μαλεβιζίου, όταν έξω από αυτό έφτασαν δύο άτομα και προμηθεύτηκαν κάνναβη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επενέβησαν και συνέλαβαν και τους τρεις στο προαύλιο του σπιτιού.

Μέσα σε αυτό βρέθηκαν 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή των νεαρών 18 και 19 ετών, βρέθηκαν 55 γραμμάρια. Συνελήφθησαν και οι τρεις. 

To δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει: 

\’\’Συνελήφθησαν, χθες (07.02.2013), το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 18 και 19 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (07.02.2013), το μεσημέρι, ο 35χρονος, σε προκαθορισμένη συνάντηση, προμήθευσε με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας τον 18χρονο και τον 19χρονο ημεδαπό, οι οποίοι στην συνέχεια ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και σε έρευνα που τους έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους πενήντα πέντε (55) γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή του 35χρονου και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους διακοσίων δέκα (210) γραμμαρίων,
• Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook