O Δήμος Βιάννου ενημερώνει ότι στις 9 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 5:30 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άνω Βιάννο θα πραγματοποιηθεί σημαντική εσπερίδα με θέμα \”Παρουσίαση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής\”.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η συμμετοχή των φορέων και των παραγωγών της περιοχής μας στη διαδικασία, κρίνεται αναγκαία προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα φέρει η εφαρμογή της νέας Κ.Γ.Π. αφού με βάση αυτή θα καθοριστούν οι εξελίξεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, για τα επόμενα 6 (έξι) χρόνια.

Η ενημέρωση έχει να κάνει με σημαντικά ζητήματα όπως η απρόσκοπτη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας για την εξασφάλιση της διατροφικής επάρκειας, η διατήρηση του κοινωνικού ιστού στην ύπαιθρο, την αστάθεια των αγορών και την μεγάλη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook