Παρουσιάστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου, μέσα από την ιστοσελίδας της εταιρίας, η νέα λάμπα Satechi Smart LED DeskLamp παρέχει μία μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων του φωτισμού, αναλόγως με τις δραστηριότητες του κατόχου της. Στόχος αυτών των ρυθμίσεων είναι η χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος αλλά και οι ιδανικές συνθήκες φωτισμού ανάλογα με την εργασία σας.

Οι διαφορετικές ρυθμίσεις στην θερμοκρασία του φωτός, προσαρμόζονται ανάλογα με το αν ο χρήστης θέλει να μελετήσει, αν απλά διαβάζει ένα μυθιστόρημα, αν βρίσκεται απλά στον υπολογιστή προσπαθώντας να χαλαρώσει ή αν θέλει να κοιμηθεί.

Για κάθε μία από τις παραπάνω δραστηριότητες, και φυσικά για πολλές ακόμα, υπάρχουν σχετικές ρυθμίσεις που μπορεί κανείς να επιλέξει από μία οθόνη αφής που βρίσκεται στη βάση της λάμπας. Επίσης δίνει τη δυνατότητα φόρτισης της κινητής σας συσκευής, μέσω της θύρας USB που βρίσκεται στο πίσω μέρος της λάμπας.

Μάλιστα, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ξεχάσατε ανοιχτή τη λάμπα, καθώς είναι προγραμματισμένη να κλείνει αυτόματα μετά από μία ώρα που παραμένει ανενεργή, φυσικά αν εσείς έχετε ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη επιλογή.

Η διάρκεια ζωής της ξεπερνάς τις 40.000 ώρες λειτουργίας, σύμφωνα με την εταιρία, καταναλώνοντας έως και 12.5% λιγότερη ενέργεια από ότι τα συνηθισμένα φωτιστικά γραφείου. Η κυκλοφορία της έχει ήδη ξεκινήσει στην τιμή των 149 δολαρίων (περίπου 110 ευρώ), και είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook