Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Άρης Σούδας, που πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Βάμο απέναντι στην Κορωνίδα.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κούτα επιβλήθηκε της Κορωνίδας με 5-0 με 2 γκολ από τους Κλωθάκη και Φέζγκα και ένα από τον Σούλιαρη.

Στις Μουρνιές σταμάτησε η πορεία των Ροδωπού, που πάντως απέσπασαν βαθμό το Μινώταυρο, με το τελικό σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι 1-1.

«Πεντάσφαιρος» ήταν ο Ίκαρος στα Νεροκούρου, απέναντι στην έτερη ομάδα του Αποκόρωνα, τον Ακρίτα. Μανλωεδάκης (1’), Μεγαλακάκης (4’), Χριστόπουλος (22’) και Δασκαλάκης (65’) σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ το 4-0 είχε γίνει με αυτογκόλ στο 55’.

Η Ασπίδα επανήλθε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας του ΔΑΑΟΧ με 3-1 (φωτογραφία από το παιχνίδι). Οι Δημούσης (17’) και Καραθανάσης (23’) έστειλαν με προβάδισμα δύο γκολ τους φιλοξενούμενους στα αποδυτήρια. Με τη σέντρα στο β’ μέρος ο Ράπτης κέρδισε πέναλτι (φωνές από την Ασπίδα ότι ήταν εκτός περιοχής η παράβαση) με τον Καλιοτζάκη στο 47’ να ευστοχεί για το 1-2. Στο 53’ ο Μαυριγιαννάκης «σημάδεψε» το δοκάρι και στο 77’ ο Λούλος σημείωσε το τελικό 1-3, σε φάση που διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι γηπεδούχοι. Από μία αποβολή κάθε ομάδα με τους Αρβανίτη (57’-Ασπίδα, δεύτερη κίτρινη), Κουμπρίγια (84’-ΔΑΑΟΧ, απευθείας κόκκινη).

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook