Μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την Τούμπα ο ΟΦΗ αλλά φοβήθηκε περισσότερο απ\’ ότι έπρεπε τον ΠΑΟΚ, ενώ στην κρισιμότερη φάση αδικήθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης.

Αν είχε καταλογιστεί το πέναλτι – μαρς σε βάρος του (καλύτερου παίχτη των φιλοξενούμενων) Περογαμβράκη, ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική κατάληξη.

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς όμως τα κενά στην άμυνα και η διαχείριση του αγώνα δεν του επέτρεψαν να φύγει έστω με την ισοπαλία.

 Οι φάσεις του αγώνα:

9\’ ΓΚΟΛ 0-1 ο ΟΦΗ. Περογαμβράκης και Μπούρμπος άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον πρώτο να πλασάρει και τον Ιτάνζ να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Μπούρμπο που έφυγε πλάγια. Αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

15\’ Ο Κουρδάκης υπολόγισε λάθος την πορεία της μπάλας, με τον Αθανασιάδη να θέλει να το εκμεταλλευτεί, όμως πλάσαρε άουτ.

20\’ Συρτή σέντρα του Σαλπιγγίδη, ο Μονιάκης έβαλε την προβολή και πρόλαβε να διώξει πρό του Αθανασιάδη.

26\’ Ο Περογαμβράκης έπεσε στο έδαφος, όμως ο Ιτάνζ τον πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα, με τον Κύζα να αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

27\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπούρμπο για διαμαρτυρία.

32\’ Σουτ του Λόρενς από πλάγια, η μπάλα πάνω από την εστία του Αγριμάκη.

35\’ Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη.

38\’ ΓΚΟΛ 1-1 ο ΠΑΟΚ. Φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, η μπάλα έφτασε εντέλει στον Λόρενς, που έβγαλε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αγριμάκη και τον Αθανασιάδη με κοντινή προβολή να τη στέλνει στα δίχτυα.

42\’ Κεφαλιά του Αθανασιάδη, άουτ.

43\’ Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά, καθώς ο Κύζας θεώρησε ότι προσπάθησε να κερδίσει το φάουλ έξω από την περιοχή.

45\’+1\’ ΓΚΟΛ 2-1 ο ΠΑΟΚ. Ο Λόρενς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Κατσικάς έπιασε την κεφαλιά από κοντά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αγριμάκη.

49\’ ΓΚΟΛ 3-1 ο ΠΑΟΚ. Δυνατό σουτ του Λόρενς από πλάγια, ο Αγριμάκης δεν μπόρεσε να αποκρούσει με τα πόδια, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

55\’ Σουτ του Σαλπιγγίδη στην κίνηση έξω από την περιοχή και από πλάγια, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Αγριμάκη.

57\’ Κίτρινη κάρτα στον Λόρενς για χέρι.

59\’ Ωραίο σουτ του Λάζαρ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

61\’ Σέντρα του Αποστολόπουλου, η μπάλα βρήκε στον Σαρ και άλλαξε πορεία, με τον Αγριμάκη να μην αιφνιδιάζεται και να παραχωρεί κόρνερ.

62\’ Εκτέλεση φάουλ το Λίνο, η μπάλα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγριμάκη.

66\’ Σουτ του Πόποβιτς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, άουτ δίχως να ανησυχήσει ο Αγριμάκης.

68\’ Σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Αθανασιάδης άφησε ωραία με το στήθος για τον Ολίσε, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

81\’ Κεφαλιά του Καμαρά, άουτ.

82\’ Σουτ του Ολίσε, δίπλα από την εστία του Αγριμάκη.

85\’ Ο Ολίσε έβγαλε τη σέντρα, με τον Παπαδόπουλο να μη βρίσκει την μπάλα στην προσπάθειά του να κάνει το πλασέ.

90\’ Ο Ιτάνζ βγήκε, αλλά δεν πρόλαβε τον Παπάζογλου, που γύρισε στον Λαμπρόπουλο. Αυτός έκανε το πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίντελφελντ, Κατσικάς, Λάζαρ, Ρομπέρ(52\’Ολίσε), Καμαρά(83\’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης(65\’Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης(80\’ Κάνουλας), Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης(46\’ Μακρής), Περογαμβράκης(76\’Νύκταρης), Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook