Οι γονείς του Glen Daly από το Essex της Αγγλίας – ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην Κρήτη – δηλώνουν στο BBC ότι πλέον είναι θυμωμένοι, καθώς η δίκη του οδηγού φορτηγού που κατηγορείται για το θάνατο του υιού τους καθυστερεί συνεχώς.

Ο 24χρονος Glen έχασε την ζωή του καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στην Κρήτη, τον Ιούνιο του 2009, ενώ ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι γονείς του θύματος θα ταξίδευαν για το Ηράκλειο, για την έναρξη της δίκης την Δευτέρα, μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα, τον 27χρονο φίλο του άτυχου Άγγλου που ήταν παρών στο δυστύχημα.

Η μητέρα του Glen, όμως, έλαβε ένα e-mail το πρωί της Παρασκευής που την ενημέρωνε ότι η δίκη τους αναβλήθηκε, καθώς ο δικηγόρος του οδηγού έπρεπε να παραστεί σε δίκη σε άλλη πόλη.

Είναι η τρίτη φορά που η υπόθεση έχει αναβληθεί, μετά τις αναβολές που πήρε το 2010 και το 2011.

«Αισθάνομαι άρρωστη στο στομάχι μου, είμαι τόσο αναστατωμένη», δήλωσε η κ. Daly. «Κάθε φορά που η δίκη αυτή αναβάλλεται, διαλύει την οικογένειά μας άλλη μια φορά.Αλλά εμείς δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθούμε».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook