Φτωχό σε θέαμα ήταν το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής μεταξύ του Εργοτέλη και της Νίκης. Η ομάδα του Βόλου άγγιξε το γκολ στο 10ο λεπτό, όταν ο Άλαν Λαλίν σημάδεψε το δοκάρι του Γρηγόρη Αθανασίου.

Στον αντίποδα οι \”κιτρινόμαυροι\” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση του γκολ του Καλίλ Μουσταφά Λαμπίν στο 17\’. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς προσπάθησαν με σέντρες να φτάσουν στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο Παγκρήτιο βρέθηκαν και περίπου 15 φίλαθλοι της Νίκης Β. Οι φίλοι της Νίκης συνάντησαν την άρνηση της αστυνομίας να εισέλθουν στο στάδιο με τη δικαιολογία πως είχαν διακριτικά της ομάδας τους.

Μετά από παρέμβαση της διοίκησης του Εργοτέλη, οι φίλαθλοι εισήλθαν, όμως αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα πανό τους, με εντολή της αστυνομίας και υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι φάσεις του αγώνα:

10\’ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου. Ο Τζιώρας έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς του Εργοτέλη, έδωσε πάσα στον Λαλίν, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. Στην επαναφορά ο Σκούφαλης επιχείρησε νέο σουτ όμως το σουτ κόντραρε σε αμυντικό του Εργοτέλη.

21\’ Ωραία μπαλιά στον κενό χώρο από τον Λαλίν πέρασε ανεκμετάλλευτη αφού Κυριάκος και Τζιώρας μπερδεύτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Εργοτέλη να κλέψουν τη μπάλα.

27\’ Ο Λαμπίν έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Νίκης Βόλου με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βούρα.

37\’ Σέντρα του Κοντοδήμου από αριστερά με τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του Τζιώρα όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα πόδια του Γιοβάνοβιτς.

48\’ Ο Σκούφαλης χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού το σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

49\’ Το σουτ του Λαλίν από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ αφού πρώτα κόντραρε σε αμυντικό του Εργοτέλη.

52\’ Γύρισμα του Κοντοδήμου στο δεύτερο δοκάρι του Εργοτέλη, κεφαλιά προς τα πίσω του Κυριάκου και σουτ του Σκούφαλη ψηλά άουτ.

60\’ Ο Ζάχορα τροφοδότησε τον Ρομάνο στη περιοχή με τον Βούρα να μπλοκάρει το σουτ του τελευταίου.

75\’ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Χαντί σέντραρε από τα δεξιά με την κεφαλιά του Χρυσοφάκη να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βούρα.

79\’ Κεφαλιά του Ευαγγέλου πέρασε άουτ.

84\’ Ο Κυριάκος καθυστέρησε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συνέπεια να κοπεί από τους αμυντικούς του Εργοτέλη.

86\’ Σουτ του Κοζορώνη έξω από τη μεγάλη περιοχή της Νίκης πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Βούρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης(23\’ Κοζορώνης), Λαμπίν(62\’ Χρυσοφάκης), Χαντί(78\’ Ευαγγέλου), Ζάχορα, Ουέλιγκτον.

Νίκη Βόλου: (Σ. Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Βέρτζος, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Κυριάκος(89\’ Ουέλιγκτον), Σκούφαλης(77\’ Τάντιτς), Λαλίν, Τζιώρας(62\’ Παππάς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook