Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γιώργο Καμπερίδη να βάζει στην 11αδα σχεδόν όλα τα νέα πρόσωπα (Μουρατίδης, Μπολόσης, Λαζαρίδης, Παντελής, Διαμαντής).

Ο Ρούβας πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Λαζαρίδη να φεύγει μόλις άουτ ενώ ο Φωστήρας απάντησε με το φάουλ του Δωροβίνη να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διαμάντη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γέργερης έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά το σουτ του Ταυλαδωράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωστήρας είχε μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Κάμπα να περνάει άουτ και ο Ρούβας αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Το τελικό 0-0 αδικεί την ομάδα του Ρούβα που ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Παραράς, Μπούμπας (58ο Πάλλας), Τσώνης, Τσαγκαράκης (68ο Βαβάτσικος), Βλάχος (87ο Κούτρος), Στάμος, Δωροβίνης, Καμπάς

Ρούβας: Διαμαντής, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Λαζαρίδης (77ο Έκελμανς), Παντέλης, Χατζησάββας (90ο+ Σεντεμέντες), Μπολόσης (81ο Κίτσος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook