Έδωσε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η 20χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη που παρασύρθηκε από περιπολικό έφυγε απο την ζωή.

Ενώ η νεαρή κοπέλα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού Νίκαιας, ο πατέρας της, κ. Παναγιώτης – ο οποίος έχει χάσει άλλο ένα παιδί απο τροχαίο – σε τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ενώ εξέφρασε παράπονο για τον πατέρα του αστυνομικού που οδηγούσε το περιπολικό. Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτης, ο πατέρας του αστυνομικού έκανε «παρατήρηση» λέγοντας πως η Πωλίνα πέρασε με κόκκινο και εκείνη ευθύνεται που ο γιος του δεν θα οδηγήσει ξανά.

«Με τον αστυνομικό δεν έχω τίποτα. Με τον πατέρα του έχω!» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιώτης.

Ο κ. Παναγιώτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε μέχρι να ειδοποιηθεί η οικογένεια για το τροχαίο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι άδικος και να ρίξει ευθύνη σε κάποιον, καθώς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει την αλήθεια.

«Επειδή το πάσο της είχε πάνω μόνο τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, και εκείνη την ώρα ήταν κλειστό το γραφείο ώστε να βρεθούν τα στοιχεία της κοπέλας. Νομίζαμε ότι ήταν στην πρόβα» λέει ο πατέρας της.

«Το παιδί έφυγε από το ΝΙΜΙΤΣ όπου έκανε πρακτική, και μετά πήρε το λεωφορείο για να πάει στην πρόβα της στο θέατρο. Και νομίζαμε πως εκεί ήταν, μιας και αυτό το έκανε καθημερινά, χρόνια τώρα. Πού να φανταστούμε ότι το παιδί ήταν στο νοσοκομείο. Μετά μας πήρε η δασκάλα της που την έψαχνε και ανησύχησε, και μετά μάθαμε από μια φίλη η οποία έψαξε, ότι είναι στην Εντατική. Αυτοί ήρθαν στις 19:00 να μας ειδοποιήσουν. Αυτή είναι η αλήθεια που ξέρουμε μέχρι στιγμής. Δεν θα σου δώσω λάθος απαντήσεις αν δεν ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν είμαι άδικος. Αλλά με τον πατέρα του αστυνομικού έχω θέμα».

Μάλιστα κατέληξε ξεκαθαρίζοντας πως στόχος της οικογένειας, είναι να μάθουν την αλήθεια και μόνο. Τι συνέβη στο παιδί τους.

«Δεν διώκουμε κανέναν» λέει ο κ. Παναγιώτης.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook