\”Άρωμα\” απο τα Χανιά, είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι Σουηδοί που επισκέφθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης στο οποίο υπήρχε περίπτερο τουριστικής προβολής των Χανίων.

Πρόκειται για το εμπορικό κέντρο \”Gallerian\” στο οποίο η Ένωσή Ξενοδόχων Νομού Χανίων εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία εκπροσώπησε το σύνολο του Νομού Χανίων, οργάνωσε ένα περίπτερο με κεντρικό θέμα το λιμάνι των Χανίων και την παραλία στον Μπάλο.

Στο περίπτερο υπήρχε κεντρική οθόνη διπλής όψεως στην οποία οι διερχόμενοι παρακολουθούσαν βίντεο από το Νομό Χανίων.

Όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων \”επιλέξαμε το εμπορικό κέντρο “Gallerian” κατόπιν συμβουλής της εταιρείας “North Events” και σε συνεννόηση με διάφορους Tour Operators καθώς είναι ένα εμπορικό κέντρο στην καρδιά της Στοκχόλμης με πολύ καλή επισκεψιμότητα.

Η ημερομηνία που διαλέξαμε ήταν κατόπιν συνεννόησης με τους Tour Operators έτσι ώστε οι φίλοι μας Σουηδοί να έχουν γυρίσει από χειμερινές διακοπές και να είναι έτοιμοι για να επιλέξουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η Σουηδική αγορά είναι πολύ σημαντική για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 16,3% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2012 περίπου 117,141 Σουηδοί αφίχθησαν στα Χανιά.

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την συμμετοχή της στο περίπτερο αυτό. Η συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με την Περιφερειακή Ενότητα οδηγεί όχι μόνο σε οικονομίες κλίμακος αλλά και σε αποτελέσματα που έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη μέσα από πολύ στοχευμένες κινήσεις. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events που ειδικεύεται στο Marketing στην Σκανδιναβική αγορά, καθώς και τους Tour Operators που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τέλος σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε διάφορες χώρες: σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία καθώς και προβολή σε άλλους προορισμούς όπως Αγγλία, Γερμανία και Πολωνία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook