Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την μελέτη συντήρησης και επισκευής του Λυκείου Ασημίου, αποτέλεσαν αφορμή για την υλοποίηση συνάντησης ανάμεσα στο Δήμαρχο Γόρτυνας, Νίκο Σχοιναράκη και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Το θέμα θεωρείται λήξαν, όπως επισήμαναν αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης τόσο ο Δήμαρχος Γόρτυνας, όσο κι οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις από τις δυο πλευρές.

Στη συνάντηση, που παραβρέθηκαν ακόμη τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ασημίου, ο διευθυντής του Λυκείου αλλά και εκπρόσωποι των μαθητών, ο Δήμαρχος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν εκπονήθηκε άμεσα η επίμαχη μελέτη, γνωστοποιώντας παράλληλα πως η αντίστοιχη μελέτη που αφορά το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, ουδεμία σχέση είχε με το γεγονός, καθώς όχι μόνο είχε προηγηθεί χρονικά, αλλά αφορά εντελώς διαφορετικό αντικείμενο.

\”Ο λόγος που δεν εκπονήθηκε άμεσα η μελέτη του Λυκείου Ασημίου έγκειται στο γεγονός πως ο μελετητής έπρεπε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εκπονήσει δυο μελέτες, του Γυμνασίου και του Λυκείου Ασημίου και δεν προλάβαινε.

Έτσι ξεκίνησε πρώτα με την μελέτη του Γυμνασίου και κατόπιν θα έπαιρνε σειρά αυτή του Λυκείου. Μάλιστα για τον λόγο αυτό ζήτησα μια μικρή παράταση από τον Περιφερειάρχη για να προλάβουμε, ένα αίτημα που έγινε δεκτό.

Η δημοτική αρχή, με περίσσια χαρά και ιδιαίτερο ζήλο, στέκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε καθήκοντα. Αυτό συνεχίζουμε να πράττουμε και τώρα\” ανέφερε στους συνομιλητές του ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook