Σε αγωγές και μηνύσεις ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η "Χρυσή Αυγή" η οποία καταγγελει ότι έγινε φωγομοντάζ χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία από την πρόσφατη εκδήλωση του Συνδέσμου στη Κρήτη, με σκοπό να αποδειχτεί ότι μέλη τη εισέβαλαν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της "Χρυσής Αυγής"

"η επίμαχη εικόνα έχει ληφθεί από την επεισοδιακή συγκέντρωση στην Χερσόνησο Ηρακλείου: η ομάδα

περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η εκδήλωση, γιατί στο σημείο πλησιάζει παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα.

Τους Κρητικούς Χρυσαυγίτες "τους... πήρε" από εκείνο το σημείο η "εφημερίδα των Συντακτών" και ως διά μαγείας τους μετέφερε στο εσωτερικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ανέφερε ότι πρόκειται για μοντάζ" αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Το ίδιο βράδυ όμως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας - που είχε υποστεί κακής ποιότητας φωτομοντάζ - για να πείσει το κοινό ότι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο"Και όμως, ο συγκεκριμένος σταθμός είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, και είχε ενημερωθεί πως: "ουδέποτε εισέβαλαν Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο. Στελέχη μας πραγματοποίησαν επίσκεψη και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με την διευθύντρια, στα πλαίσια της δράσης ενός νομίμου και εκλεγμένου πολιτικού κόμματος". Η Χρυσή Αυγή στη συνέχεια αναφέρει ότι καταθέτει άμεσα αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.