Διαφημιστική καμπάνια «τρέχει» η ΔΕΗ την ώρα που εκατοντάδες ή και χιλιάδες οικογένειες σε όλη την χώρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, γιατί αδυνατούν να πληρώσουν.

Η διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ τρέχει στην τηλεόραση, το ιντερνέτ και άλλα ΜΜΕ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε μία περίοδο με τόσες μεγάλες αυξήσεις στο ρεύμα, οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι του οργανισμού σχεδίασαν την διαφημιστική καμπάνια, που αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ τα τελευταία 8 και πλέον χρόνια η ΔΕΗ δεν έχει κάνει ανάλογη προβολή στα media της Ελλάδας.

Διαφημιστική καμπάνια δεν έγινε ακόμα και την εποχή που είχαν μπει δυναμικά οι εναλλακτικοί πάροχοι (βλ. Energa) στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος που θα ήταν δικαιολογημένη η διαφήμιση.

Μάλιστα αρκετοί πολίτες έχουν εκνευριστεί με το γεγονός ότι μας «πουλάνε κοινωνική υπευθυνότητα στην ΔΕΗ και από την άλλη έχουν ξετινάξει τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό».

Ας μην έκαναν διαφημίσεις στην τηλεόραση και ας έδιναν τα μερικά εκατομμύρια ευρώ που τους στοίχισε η καμπάνια σαν έκπτωση στα ελληνικά νοικοκυριά ή και σε άπορες οικογένειες.

Αυτή θα ήταν μια σωστή κίνηση κοινωνικής υπευθυνότητας.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook