Ένας διαφορετικός Πλατανιάς σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσιάστηκε απέναντι στον Άρη.
Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την προσπάθεια παραμονής έβγαλαν αρκετό πάθος και αρκετή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο των Περιβολίων. 
Το τελικό 2-0 έφερε και πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού τους \”ερυθρόλευκους\”, που άλλαξαν πάλι τις ισορροπίες αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής.
Ο τεχνικός του Πλατανιά ξεκίνησε με αρκετά επιθετικό σχήμα, με τον Κηπουρό κάτω από την εστία, τους Γκονζάλες και Κανακούδη στα άκρα της άμυνας και τους Καστέλς και Ποτουρίδη στο κέντρο. Στα χαφ μόνος του ήταν ο Αγκιλέρα και μπροστά του κινούνταν οι Ναζλίδης, Γιάννου, με τον Κάλαϊτζιτς στα αριστερά, τον Μπέλιτς στα δεξιά και μοναδικό προωθημένο τον Αναστασάκο.

Μετά το 15\’ ο Κάλαϊτζιτς πέρασε δίπλα στον Αγκιλέρα για να περιοριστεί η δράση του Τάτου.

Μετά το 30\’ η υπεροχή του Πλατανιά ήταν εμφανής με την πρώτη μεγάλη φάση να χάνεται στο 32\’ με τον Γιάννου να \”σημαδεύει\” το δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο 44\’. Ο Πλατανιάς τελικά ευτύχησε να σκοράρει στην τελευταία φάση του ημιχρόνου μετά από τρεις… προσπάθειες με τον Ναζλίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να πετυχαίνει γκολ απέναντι στην ομάδα της οποίας έχει δηλώσει φίλος!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η αποβολή -αυστηρή- του Γιαννιώτα στο 51\’ άλλαξε και την αριθμητική ισορροπία στο ματς με τους γηπεδούχους πλέον να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Το γκολ του Αναστασάκου στο 63\’ έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τον Γιάννου να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 72\’ για το 3-0.

Κακή η διαιτησία του Μάνταλου, που κάλλιστα θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε χέρι του Διαμαντάκου στο 49\’ μετά από κεφαλιά του Ναζλίδη σε κόρνερ του Μπέλιτς, ενώ ήταν αυστηρή η κόκκινη που έδειξε στον Γιαννιώτα. Στο 89\’ μάλιστα χάρισε τη δεύτερη κίτρινη στον Ποτουρίδη για το φάουλ που έκανε πάνω στον Αγκάνθο.


Φάσεις-γκολ
5\’ Φάουλ του Κάλαϊτζιτς κεφαλιά του Γιάννου μπλόκαρε ο Βελλίδης.
30\’ Κόρνερ του Τάτου, ο Ναζλίδης διώχνει με το κεφάλι, σουτ του Τριανταφυλλάκου σε σώματα, νέο σουτ του Γιαννιώτα ψηλά άουτ.
32\’ Δοκάρι για τον Πλατανιά μετά από σέντρα του Κάλαϊτζιτς και πλασέ του Γιάννου.
41\’ Σέντρα του Αγκιλέρα κεφαλιά του Καστέλς μπλόκαρε ο Βελλίδης.
44\’ Βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο οριζόντιο δοκάρι.

45\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Ναζλίδη, αποκρούει ο Βελλίδης, πλασέ του Γιάννου αποκρούεται από τον… Αναστασάκο νέο σουτ του Ναζλίδη και γκολ!

49\’ Κόρνερ Μπέλιτς κεφαλιά του Ναζλίδη η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Διαμαντάκου, αλλά ο Μάνταλος δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. 
51\’ Αυστηρή αποβολή στο Γιαννιώτα με υπόδειξη του α\’ βοηθού Αλεξέα στον Μάνταλο.
54\’ Βολέ του Κηπουρού η μπάλα φτάνει στο Μπέλιτς που σουτάρει άουτ από πλάγια θέση.
57\’ Κόρνερ του Κάλαϊτζιτς κεφαλιά του Καστέλς άουτ.

63\’ ΓΚΟΛ: Ο Πλατανιάς ξεδιπλώνεται υπέροχα στην κόντρα, ο Κάλαϊτζιτς πασάρει στον Αναστασάκο που από πλάγια θέση με ιδανικό πλασέ σκοράρει για το 2-0.

72\’ Σέντρα του Ναζλίδη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννου να πλασάρει από κοντά και να στέλνει τη μπάλα άουτ.
90+2 Φάση διαρκείας για τον Πλατανιά με το σουτ του Κάλαϊτζιτς να περνάει άουτ,
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κανακούδης (66\’ λ.τρ. Κουρτεσιώτης), Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαιτζιτς, Μπέλιτς (68\’ Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82΄Τσιντί), Αναστασάκος
Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος (46\’ Κοτσαρίδης), Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος (75\’ Σουνάς), Γιαννιώτας, Αγκάνθο

\"\"

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook