Ευδιάθετος παρουσιάστηκε αυτή τη φορά στη συνέντευξη τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο κρίσιμο ματς με τον Άρη. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, που σε κάποιες φάσεις ξεπέρασε τα όρια και έγινε αντιαθλητικό. Δικαιολογείται αυτό όμως λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Στο πρώτο 20λεπτο υπήρχαν πολλά φάουλ και πολλά νεύρα. Ευτυχώς ηρεμήσαμε στη συνέχεια και το κάναμε δικό μας στο χώρο του κέντρου. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και για το πρώτο ημίχρονο και για το δεύτερο. Μπορούσαμε περισσότερα πράγματα αλλά υπήρχε και το ψυχολογικό και το βαθμολογικό βάρος. Να ευχαριστήσουμε όμως και την Παναγιά, γιατί και σε άλλα παιχνίδια δεν έρχονταν τα αποτελέσματα, ενώ μπορούσαμε με βάση την εμφάνιση που είχαμε κάνει να πάρουμε αποτέλεσμα σε κάποιο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά τότε φταίγαμε όλοι μας. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι αυτή που θέλουμε όλοι μας".

Αναφορικά με το αν υπήρχε πίεση στους παίκτες και λόγω αυτής έπαιξαν καλύτερα δήλωσε: "Σας έχω πει ξανά και στο παρελθόν. Όταν μας βρίζουν θα πάμε καλά. Αυτό έγινε. Καλά κάνουν και μας βρίζουν. Φταίγαμε εμείς. Είχαμε πολύ ψηλά το κεφαλάκι μας. Η Παναγιά μας έχει δώσει περισσότερα απ' ότι αξίζουμε. Στο τέλος ελπίζω να είμαστε όλοι καλά. Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και αυτό θέλω να μεταδώσω και στα παιδιά".

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας σχολίασε και για την παρουσία του κόσμου: "Εμείς δεν έχουμε πολλούς να μας στηρίζουν. Έρχεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο αλλά δεν υπάρχει ο παλμός. Ήταν στην κερκίδα 50 Αρειανοί που ακούγονταν περισσότερο. Θα πρέπει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα μέχρι το σφύριγμα της λήξης και να βοηθήσει την ομάδα".

Λευτέρης Αντωνακάκης