Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πλατανιά ο Κώστας Κοτσαρίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη αναφορικά με την αποβολή του Γιαννιώτα δεν θέλησε να πάρει θέση, αλλά σχολίασε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή και πριν από αυτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην μέσος Ολυμπιακού και ΑΕΚ:

«Eίπαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Δε γνωρίζω τι δεν πήγε καλά, αλλά είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς έπαιξε καλύτερα από εμάς και πήρε δίκαια την νίκη. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω την αποβολή, ούτε να κρίνω τον συμπαίκτη μου, ούτε τον διαιτητή. Είναι αλήθεια πως και πριν από την αποβολή αυτή δεν ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος μας είχε και πάλι την υπεροχή. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και το καταλαβαίνουμε όλοι. Εμείς όμως θα πρέπει να την ανατρέψουμε, πιστεύω ότι μπορούμε, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας και να παλέψουμε μέχρι τέλους».

«Ντροπιαστική ήττα»

Ντροπιαστική χαρακτήρισε την ήττα του Άρη από την πλευρά του ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: «Ήταν μια ντροπιαστική μέρα για τον σύλλογο, τον Άρη, για την ιστορία του Άρη. Δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση, μια και στην ουσία δεν είχαμε ούτε μια τελική προσπάθεια. Πρέπει να ψάξουμε βαθιά και να βρούμε τι έφταιξε. Δεν παρατάμε, όμως, τίποτα. Επειδή χάσαμε σήμερα τους βαθμούς, δεν σημαίνει ότι τελείωσε κάτι. Τίποτε δεν έχει τελειώσει, κοιτάμε μπροστά και μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε τι φταίει, να δουλέψουμε και να πάρουμε άλλα αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μας, ακόμη και να το λέμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί να δείξουμε στον κόσμο τι αξίζουμε και να τα καταφέρουμε στο τέλος».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook