Η Ιερά Μητρόπολη Κισαμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισαμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση ,ο Ερυθρός Σταυρός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών «Η Δημιουργία» , ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ,η Νεολαία Κισαμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαλαθύρου, οι Νέοι Ορίζοντες , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών και ο ΠΡΟ.Τ.Α Χανίων καλούν όλους τους πολίτες στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 09.00-13.00 στο Κέντρο Υγείας Κισαμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών \”Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος.

Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούμε να βοηθήσετε, μεταφέροντας το μήνυμα στην οικογένεια σας, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να αφιερώσουν 10΄ λεπτά από το χρόνο τους.

Επειδή ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και παιδεία και η εθελοντική προσφορά αίματος είναι η υψίστη μορφή του, αρχίζουμε μια προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας , για να αυξήσουμε τους υγιείς αιμοδότες και να τους παρακινήσουμε να κάνουν συνείδηση τον εθελοντισμό και να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του άλλου σήμερα, μπορεί να γίνει δικό μας αύριο.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε όλοι, ότι η βοήθειά σας επιστρέφει σε σας τις οικογένειές σας και τους φίλους σας.

Γιατί η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook