Ανακοινώθηκε η πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση GSMA Mobile World Congress 2013. Η συμμετοχή γίνεται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και με τη συμμετοχή, ως συνδιοργανωτή της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του υπουργείου Ανάπτυξης.

Το GSMA Mobile World Congress, προσελκύει περισσότερους από 65.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, θεωρείται η «βιτρίνα» της παγκόσμιας τεχνολογίας στο χώρο των κινητών επικοινωνιών και της ευρύτερης ψηφιακής επικοινωνίας. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη, και όπως κάθε χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει τους πιο σημαντικούς mobile operators, προμηθευτές εξοπλισμού, στελέχη από το χώρο του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της επικοινωνίας καθώς επίσης από τον ευρύτερο κλάδο του διαδικτύου και της ψυχαγωγίας.

Η συμμετοχή με εθνικό περίπτερο και ομάδα εταιριών οι οποίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος σ’ αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό, αλλά και τόσο χρήσιμο στην καθημερινότητά μας κλάδο, δίνει την ευκαιρία να προβληθούν οι τεχνολογικές δυνατότητες της χώρας. Άλλωστε, το σύνθημα που θα κυριαρχεί στο περίπτερο είναι:
“Innovation born in Greece goes global!”

Μεταξύ των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Ελληνική αποστολή είναι και οι εταιρείες Cytech και NovelTech μέλη του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης.

Η Cytech Ε.Π.Ε. θα εκπροσωπηθεί στο Mobile World Congress 2013, από τον κ. Βαγγέλη Αντωνιάδη, συνιδρυτή της Cytech, τον κ. Γιώργο Σασλή, Solution Design Executive, καθώς και άλλα βασικά μέλη της ομάδας που θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της εταιρείας, τεχνολογικά εργαλεία κατάλληλα για εταιρίες μάρκετινγκ, μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρόχους περιεχομένου και παρόχους μαζικών SMS.

\”Η συμμετοχή μας στο Mobile World Congress 2013 έρχεται ως συνέχεια της στρατηγικής μας για επέκταση της υφιστάμενης διεθνούς πελατείας μας στον χώρο του Mobile & Proximity Marketing.

Αυτή τη χρονιά είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τη συμμετοχή μας, ως μέλη του ΣΕΚΕΕ, και ανυπομονούμε να συναντήσουμε, για άλλη μια φορά, τους πελάτες και συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο και να συζητήσουμε μαζί τους για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, για επιχειρηματικές ευκαιρίες και μελλοντικές συνεργασίες.

Η καρδιά της κινητής τηλεφωνίας θα χτυπάει στη Βαρκελώνη και η Cytech δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο ζωντανό γεγονός », δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της εταιρίας.

Η Cytech Ε.Π.Ε. θα βρίσκεται με το δικό της stand στο Ελληνικό Περίπτερο (K30), στην Αίθουσα 8.1.

H Cytech είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών Mobile Marketing και Mobile εφαρμογών με παρουσία σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Mobile Marketing, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα του Mobile Marketing και αναπτύσσει τις δικές της λύσεις, που προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Mobile Marketing, και πιο συγκεκριμένα bluetooth / proximity marketing, καμπάνιες SMS marketing, μαζικά SMS, και άλλων τύπων Event Marketing.

Η NovelTech θα βρίσκεται με το δικό της stand στο Ελληνικό Περίπτερο(K30), στην Αίθουσα 8.1 (Application Planet).

Στο πλαίσιο της έκθεσης η NovelTech Θα παρουσιάσει τα ακόλουθα προϊόντα & υπηρεσίες:
City Guide – Ολοκληρωμένη λύση για φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τουριστικής προβολής και υπηρεσιών και θέλουν να προσφέρουν στους επισκέπτες της περιοχής τους μια μοναδική εμπειρία κάνοντας χρήση του διαδικτύου (web sites) και των εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα (android & iPhone). Ενδεικτικό παράδειγμα εφαρμογής αποτελεί η υλοποίηση του Heraklion City Guide App για λογαριασμό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

m-Gov: Διαδικτυακή πλατφόρμα που αξιοποιεί το SMS το EMAIL και το Fax για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για Δημόσιους Φορείς.

WorkFinder: Portal εύρεσης εργασίας για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα (web , email, sms).

Τεχνικές προώθησης προϊόντων με την χρήση Mobile Marketing: Η NovelTech συνδυάζει τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και ειδικότερα το Mobile marketing και θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια της έκθεσης, τεχνικές mobile marketing κάνοντας χρήση Κρητικών προϊόντων. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τα Κρητικά προϊόντα μέσα από την επίδειξη των εφαρμογών.

\”Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε ως εκθέτες στο Mobile World Congress, και είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος της πρώτης επίσημης Ελληνικής αποστολής! Από τις 24 έως 28 Φεβρουαρίου, όλα τα βλέμματα του κόσμου της τεχνολογίας θα είναι στραμμένα στην Βαρκελώνη και η NovelTech δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας στο εξωτερικό και παράλληλα να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει τεχνολογία.

Εξάλλου, η λέξη Technology είναι Ελληνική!!\”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης, συνιδρυτής της εταιρίας.

Η NovelTech ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης, και είναι μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, στους χώρους του οποίου έχει τα γραφεία της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile & web applications/services. Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook