Μέχρι το τέλος της άνοιξης θα καλυφθούν 6.143 θέσεις εποχικού προσωπικού σε δήμους, νοσοκομεία και μουσεία όλης της χώρας ενώ σε επίπεδο Κρήτης προβλέπονται 68 προσλήψεις κυρίως σε νοσοκομεία του νησιού.

Συγκεκριμένα μέσω διαγωνισμού θα προσληφθούν, 19 εργαζομένοι νοσηλευτικού προσωπικού, 9 εργαζομένοι νοσηλευτικού προσωπικού σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, 19 εργαζομένοι στον τομέα του Επιστημονικού παραϊατρικού προσωπικού και 20 εργαζόμενοι στον τομέα "λοιπό προσωπικό", ενώ προβλέπεται και μία θέση υπαλλήλου στον τομέα "ηλεκτροτεχνιτών υποσταθμών" στη Γαύδο.

Οι προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα

Αναλυτικά, μέσω τεσσάρων διαγωνισμών θα προσληφθούν 777 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, 1.200 άνεργοι έως 30 ετών σε δήμους μέσω ΜΚΟ, 866 και επιπλέον 1800 σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και 1.500 εποχικοί σε υπηρεσίες καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης των δήμων.

Κάποιες από τις παραπάνω προσλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ το μεγαλύτερο πακέτο αυτών πρόκειται να καλυφθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: νοσηλευτές, αρχαιολόγοι, οδηγοί, εργάτες, τεχνίτες κ.α.

777 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού

 

866 θέσεις για αρχαιολόγους, φύλακες και τεχνίτες σε 21 νομούς


116 διοικητικοί, τεχνίτες και οδηγοί στη ΔΕΗ


1997 θέσεις για ανέργουςΕλεύθερος Τύπος