Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, με τον Γενικό Διευθυντή της Cyta Hellas κ. Μιχαήλ Αχιλλέως και τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ  κ. Ιωάννη Μαργαρώνη.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε την φιλάνθρωπη κίνηση αλληλεγγύης της εταιρίας τηλεπικοινωνιών και τόνισε ότι παρόλο που ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, υπάρχουν άνθρωποι που ευαισθητοποιούνται άλλοτε επώνυμα και άλλοτε ανώνυμα στηρίζοντας πάντοτε με την βοήθεια του Θεού, τις προσπάθειες της τοπικής μας Εκκλησίας, να βοηθήσει το εμπερίστατο αδελφό, ανεξαρτήτου φυλής και εθνικότητας!

Παράλληλα ευχαρίστησε και τους Ιερείς της Μητροπόλεως μας, που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας των Συσσιτίων, εργάζονται πρόθυμα, ενισχύοντας αυτή την προσπάθεια. Από την πλευρά του ο κ.Μ. Αχιλλέως πρότεινε και άλλες εταιρίες, ακόμα και εκτός συνόρων να ευαισθητοποιηθούν και ότι η Cyta θα συνεχίσει να προφέρει την αρωγή της σε τέτοιες αλληλέγγυες κινήσεις.

Ο πρόεδρος τέλος, του ΕΒΕΧ μίλησε για την συνεργασία της Cyta με το Επιμελητήριο που σε αυτή την χορηγία αγόρασε τα τρόφιμα από Χανιώτικες επιχειρήσεις, στηρίζοντας έτσι τα προιόντα του τόπου μας και την τοπική αγορά!

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook