Η Λαουρέν, μαθήτρια του Roding Valley High School του Λούτον στην περιοχή Έσσεξ της Βρετανίας άφησε τους δασκάλους της με το στόμα ανοιχτό, καθώς σε τεστ IQ που διενεργήθηκε στο σχολείο της, το σκορ της ήταν 161, ένα βαθμό δηλαδή πιο πάνω από το IQ του Αϊνστάιν.

«Ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δάκρυσα από χαρά» δήλωσε η Λαουρέν. «Ήξερα ότι ήμουν έξυπνη, γιατί οι καθηγητές μού έβαζαν υψηλούς βαθμούς, αλλά λόγω αυτών που ακούγονταν στο σχολείο για τις ξανθιές άρχισα αμφισβητώ το μυαλό μου» πρόσθεσε.

Η μαθήτρια τώρα έχει βάλει στόχο να λάβει τον υψηλότερο βαθμό στη φυσική και τα μαθηματικά και μετά το καλοκαίρι θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για την κόρη τους. Ο πατέρας της Ντέιβιντ είναι ταξιτζής του Λονδίνου και η μητέρα Σου αναπληρώτρια επικεφαλής του δημοτικού σχολείου. «H κόρη μου μπορεί να είναι ξανθιά, αλλά αποδεικνύει ότι μπορεί να σπάσει αυτό το στερεότυπο ότι όλα τα κορίτσια του Έσσεξ είναι χαζά». Σαΐνι η μικρή, όχι αστεία!

\"xanthia3\" 

 \"xanthia2\"

 

nocomments.gr  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook