Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση διεξάγεται το 2ο Τουρνουά Μποτσια του ΔΟΠΑΦΜΑΗ από τη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έως και τη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.

Η συμμετοχή των μελών από όλα τα ΚΑΠΗ του ηρακλείου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας χαμόγελα, έντονες συγκινήσεις και μοναδικές Στιγμές απόλαυσης για δεκάδες άτομα της τρίτης ηλικίας. Οι αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο της ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ευχαρίστηση τους  στο Δήμο Ηρακλείου και το Δοπαφμαη για την καθιέρωση και διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Τη Τετάρτη διεξήχθησαν τα προημιτελικά, και την  Πέμπτη θα γίνουν οι τελικοί ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή οι τελικοί και οι απονομές.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Βαρδαβας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, δίνοντας τους την υπόσχεση για τη διεξαγωγή ακόμα περισσότερων εκδηλώσεων ανάλογου περιεχομένου ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την ενεργό και καθοριστική συμβολή τους στην προετοιμασία και διεξαγωγή του τουρνουά.