\’\’Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φίλους του Πλατανιά\’\’ λένε μιλώντας στο flashnews.gr, οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του Ηρακλείου, τον πρώτο ανάμεσα σε ομάδες Ηρακλείου και Χανίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο σε επίπεδο Πρώτης Εθνικής.

\’\’Αν και στον πρώτο γύρο δεν μας φέρθηκαν καλά, αφού μας ταλαιπώρησαν πολύ με τα εισιτήρια, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ως οπαδοί. Είμαστε ΟΦΗ γιατί είμαστε κρητικοί. Άρα δεν έχουμε κάτι με τους κρητικούς που υποστηρίζουν ομάδες του τόπου μας.

Το πρόβλημα υπάρχει με τους άλλους. Εκείνους που είναι κρητικοί και φορούν κόκκινα, πράσινα και κίτρινα κασκόλ. Αυτοί θα είναι πάντα απέναντι μας\’\’ τονίζει ο Νίκος, το…κεντρικό πρόσωπο του πυρήνα των οπαδών του ΟΦΗ.

Το γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά στον πρώτο γύρο, έκανε τους φίλους του ΟΦΗ να ξεχάσουν τα ατυχέστατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν με τα εισιτήρια της συνάντησης, έχοντας αφήσει πίσω το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε εκείνες τις ημέρες.

Μάλιστα, οι οπαδοί δεν κρύβουν ότι δεν είχαν πρόβλημα στο παιχνίδι της Δευτέρας να βρεθούν στο Γεντί Κουλέ και φίλοι του Πλατανιά, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους. 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook