Αστατο καιρό με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 18 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καταιγίδα προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/2, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

ΛΑΣΙΘΙ
Βροχερός θα είναι ο καιρόςστην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/2, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook