Την αγανάκτησή του εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας μετά την κατάργηση του ΑΦΜ του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

 \”Ο Υποδιοικητής κ. Μαρκόπουλος μας είχε διαβεβαιώσει ότι το θέμα του Α.Φ.Μ του Νοσοκομείου μας θα συζητηθεί την Δευτέρα 18/02/13 στην συνεδρίαση της ΚΕΣΥΠΕ.

Την περασμένη Τρίτη 12/02/13 ο κόσμος της Ιεράπετρας πραγματοποίησε το μαζικότερο συλλαλητήριο στην ιστορία της πόλης. Ο στόχος κοινός, να κρατηθούν στην Ιεράπετρα όλες οι υπηρεσίες της.

Με έκπληξη όμως ενημερωθήκαμε την επομένη μέρα 13/3/13 στην Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας, δια στόματος της συζύγου του κ. Μαρκόπουλου ότι το Νοσοκομείο μας δεν διαθέτει πια δικό του Α.Φ.Μ και μάλιστα από τις 12/02/13.

Αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά μας προκαλεί το γεγονός ότι δεν ενημερωθήκαμε από κανέναν γι αυτήν την αρνητική εξέλιξη, ενώ ο κόσμος εκείνη την ώρα ήταν στο δρόμο διαδηλώνοντας και απαιτώντας τα αυτονόητα.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά:

Ήταν ενημερωμένος ο Δήμος από τον κ. Μαρκόπουλο γι΄αυτήν την εξέλιξη;

Αν ναι, γιατί δεν ενημερώθηκε ο λαός;

Αν όχι, τότε κάπου πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία, τη Διοικητική αυτοτέλεια και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook