Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, έφτασε τελικά στη δικαιοσύνη το μαρτύριο που ζούσε ένας ανήλικος μαθητής υπό το βάρος της φρικτής εμπειρίας που του προκάλεσαν τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι δημοσιοποίησαν βίντεο με τον βιασμό του!

Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικου και παιδικής πορνογραφίας εκτυλίχθηκε το έτος 2008 στην περιοχή της Αμαλιάδας όπου, σύμφωνα με όσα είχαν καταγγείλει το θύμα και η μητέρα του, ο ένας από τους επίσης ανήλικους μαθητές είχε σεξουαλική πράξη με τον συμμαθητή τους, την οποία κατέγραφαν με το κινητό τους τηλέφωνο οι άλλοι δύο!

Το βίντεο με τις επίμαχες εικόνες κυκλοφόρησε τις επόμενες ημέρες σε όλη την πόλη, με αποτέλεσμα το παιδί να γίνει περίγελως και να αντιμετωπίσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστο για ποιο λόγο, η υπόθεση «πάγωσε» τα επόμενα χρόνια και μόλις τώρα ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση, με το πόρισμα της οποίας παραπέμπονται σε τακτική ανάκριση οι τρεις φερόμενοι ως δράστες.

Οι ανήλικοι επρόκειτο να απολογηθούν την Πέμπτη, αλλά ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για την ερχόμενη Τρίτη.protothema.gr