Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αυτή η παροιμία ταιριάζει στην υπόθεση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που τελικά θα μείνει στην Παναχαϊκή, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το μαύρο πρόβατο για τον Αλέξη Κούγια με αφορμή την ήττα από τον Πλατανιά 
με 3-0.

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν συναντήσεως του προέδρου της ΠΑΕ με τον manager του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα. Ο Λουτσιάνο κρίθηκε απαραίτητος τόσο για την αγωνιστική του προσφορά όσο και για τα όσα άλλα σηματοδοτεί η παρουσία του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία προσπαθεί να βρει την θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο¨. 

 Και σαν να μην έφτανε η παραμονή του στην ομάδα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατρινό συγκρότημα, έκανε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος αναλαμβάνει επιπρόσθετα χρέη προπονητή των νεαρών παικτών. 

«Ο Λουτσιάνο θα αναλάβει και το δύσκολο έργο των συμπληρωματικών προπονήσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και τον συντονισμό των ακαδημιών. 
Την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει συνάντηση του Ηλία Φυντάνη και του Λουτσιάνο με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της Νίκης Προαστίου και του Πανπατραϊκού για τον συντονισμό όλου του έργου των ακαδημιών».