Με τον διαιτητή Σφήκα τα είχε ο Νίκος Αναστόπουλος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας με την φράση «τέρμα η πλάκα» έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου 

 «Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε πλήρη επικράτηση με πολλές ευκαιρίες και τετ α τετ, δεν μπορέσαμε όμως να κάνουμε το γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά και όταν τελειώσει θα δούμε τι έχουμε κάνει. Δεν θα σταθώ στη διαιτησία, αλλά τέρμα η πλάκα.
Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και σήμα μαζί και είδε καλή μπάλα. Ο Πανθρακικός ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το γήπεδό μας, όπως ήμασταν και εμείς καλοί σήμερα. Οι ευκαιρίες που είχαμε δεν τις κάναμε γκολ, αντίθετα με τον αντίπαλό μας που δεν είχε ευκαιρίες, τέρμα όμως η πλάκα, μέχρι εδώ ήταν… Αν κερδίζαμε θα μειώναμε και άλλο μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε όμως την 
προσπάθειά μας με την ίδια δουλειά και τις καλές εμφανίσεις.
Τους παίκτες του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα σήμερα, κάναμε πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Σήμερα δεν μας άφησαν άλλοι να κερδίσουμε, καθώς είδατε όλοι τη διαιτησία. Θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook