Από καρδιάς καλή επιτυχία στον Κ. Βιρβιδάκη για την τοποθέτησή του ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αρμόδιος σε θέματα ΕΣΠΑ (δείτε εδώ), ευχήθηκε σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης ο οποίος σημείωσε ότι είναι ευκαιρία να προωθηθούν σημαντικά θέματα του νομού Χανίων και ιδιαίτερα του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκουλάκης ανέφερε:

Ασφαλώς και είναι ευχάριστο για ένα Νομό και κατ’ επέκταση για ένα Δήμο κάποιος εκπρόσωπός του στο κοινοβούλιο να ορκίζεται Υφυπουργός και μάλιστα σε ένα πόστο τόσο σημαντικό όσο είναι αυτό του αρμόδιου για θέματα ΕΣΠΑ.

Πιστεύω και εύχομαι ο κ. Βιρβιδάκης με την εμπειρία που έχει και τη γνώση των προβλημάτων όλου του Νομού και ιδιαίτερα του Δήμου Χανίων να βρει τρόπο να συμβάλλει, με αποφάσεις του πλέον, στην προώθηση θεμάτων του νομού όσο και κυρίως του Δήμου Χανίων στον οποίο θήτευσε επί οκτώ χρόνια και εξακολουθεί να είναι δημοτικός σύμβουλος.


Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνεργασία και από εμάς τουλάχιστον είναι αυτονόητο ότι θα επιδιωχθεί. Το είπαμε προς τον κ. Βιρβιδάκη και με την ιδιότητα που έχει ως βουλευτής το λέμε τώρα με την ιδιότητά του ως Υφυπουργός