Τα Ροδωπού ανέβηκαν και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κελαϊδή εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Άρη από την Ασπίδα και με το 4-2 επί του ΔΑΑΟΧ μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη Ιωνία 2000, που παίζει την Κυριακή (17/02) με την Κορωνίδα.

Ο Στρατουδάκης με εκτελέσεις πέναλτι στο 5’ και στο 12’ έκανε τ5ο 2-0, ενώ με απευθείας κόρνερ έκανε το 4-1 στο 75’.

Ενδιάμεσα ο Καλογεράκης με μακρινό σουτ έκανε το 3-0, με τον ΔΑΑΟΧ να μειώνει σε 3-1 με τον Νταμαδάκη (65’) και σε 4-2 με τον Αμαξόπουλο (90’). Ο σύλλογος του Δαράτσου έχασε πέναλτι στο 60’ με τον Καλιοτζάκη (απέκρουσε ο Κοκκινάκης), σε φάση που αποβλήθηκε για τους νικητές ο Χατζηγιάννης.

Το ντέρμπι της Σούδας βρήκε νικήτρια την Ασπίδα, που «έριξε» από την 2η θέση τον «γείτονα» Άρη. Στο 44’ ο Λούλος και στο 60’ ο Δημούσης σκόραραν για τους γηπεδούχους, με τον Κλωθάκη στο 82’ να μειώνει για τον Άρη.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Μινώταυρος επέστρεψε στις νίκες κόντρα και πάλι σε ομάδα του Αποκόρωνα. Μετά το 4-0 επί της Κορωνίδας την 5η αγωνιστική οι «πράσινοι» κέρδισαν τον Ακρίτα στο Βάμο με 1-0.
Στο 25’ ο Μιχάκης σημείωσε το μοναδικό γκολ, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Οι ηττημένοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ανεζάκη.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook