Ένας λευκός καρχαρίας στα νερά της Χαβάης δεν είναι και η καλύτερη υποθαλάσσια παρέα για την μικροκαμωμένη ξανθιά δύτη, που δε δίστασε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής το σαρκοφάγο ζώο.

Το απίστευτο βίντεο έχει καταγράψει το στιγμιότυπο κατά το οποίο η Ocean Ramsey, μια δύτης που ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί και μιλάει με τα θηλαστικά, κολύμπησε δίπλα στον καρχαρία, όχι μόνο για να το χαϊδέψει, αλλά και για να πιαστεί από το πτερύγιό του και να κάνουν μαζί την υποθαλάσσια βόλτα τους.

Μάλιστα, η κοπέλα ανήρτησε το εν λόγω βίντεο ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αγάπη και την αφοσίωσή της στο είδος, τα οποία πιστεύει ότι έχουν αδικηθεί πολύ από τους ανθρώπους και την εικόνα που έχει σχηματιστεί για αυτά.

Πίσω από την κάμερα βρισκόταν ο Juan Oliphant, που χρησιμοποίησε μια ειδική κάμερα ειδική για μαγνητοσκοπήσεις εντός νερού και έτσι κατέγραψε την επαφή της κοπέλας με τον λευκό καρχαρία, σε μια προσπάθεια να δείξει την τρυφερή πλευρά του ζώου που οι περισσότεροι θεωρούν επικίνδυνο και επιθετικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook