Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ρούβας που επικράτησε της Καλαμάτας με 1-0 και έφτασε τους 11 βαθμούς συνεχίζοντας να ελπίζει σε παραμονή του στην κατηγορία.

Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν από το πρώτο λεπτό αλλά το σουτ του Κεφαλούκου στο 5΄ δεν ανησύχησε τον Κοψαχείλη που είδε την μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Οι φιλοξενούμενοι 3 λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν ο ο Τρίψας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διαμαντής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Ο Ρούβας στο 15\’ είχε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Χατζησάββα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 17΄ η Καλαμάτα ”απάντησε” με την ευκαιρία του Ηλιόπουλου, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 28΄ είχαμε πολύ καλή στιγμή για τον Ρούβα όταν τι σουτ του Λαζαρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ρούβα στο πρώτο μέρος ήρθε στο 42΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουρατίδη, ο Ανυφαντάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα “έγλυψε” το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρούβας πήρε το προβάδισμα όταν οι παίκτες των γηπεδούχων συνεργάστηκαν άψογα, τελικώς αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Χατζησάββας που άνοιξε το σκορ.

Στο 72΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσουν” το παιχνίδι όταν ο Κοψαχείλης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σεντεμέντες.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ρούβας κοίταξε να διαφυλάξει τα νότα του κάτι που κατάφερε με σχετική ευκολία φτάνοντας έτσι σε μία πολύ σημαντική νίκη που διατηρεί τις ελπίδες του για παραμονή.

Ρούβας: Διαμαντής,Γούτσιος, Ταβλαδωράκης,Ανυφαντάκης,Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης,Λαζαρίδης, Παντελής (77΄ Αντωνάκης), Χατζησάββας, Μπολόσης (60΄Σεντεμέντες)

Καλαμάτα: Κοψαχείλης,Τρίψας, Τριανταφυλλάκης,Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Βούτσης, Ηλιόπουλος (50΄ Σκαρλάτος), Νουχάνοβιτς (70΄Βαλούα),Bασιλίεφ, Σαραντόπουλος (54΄ Γεωργιόπουλος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook