Σημαντικές ανακοινώσεις για την υπόθεση της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και της σύνδεσής της με την τρομοκρατία έγιναν το βράδυ της Κυριακής από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε απο το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποτυπώματα των συλληφθέντων, για συμμετοχή στη ληστεία που έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, ΡΩΜΑΝΟΥ Νικολάου, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη και ΠΟΛΙΤΗ Δημητρίου ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθησαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι.

Επιπλέον τα αποτυπώματα του ΡΩΜΑΝΟΥ Νικολάου και του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθησαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26 – 28, στο Παγκράτι.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e – mail) [email protected] της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook