Με νικητή το σκάφος \”Πανέφη  ΙΙ\” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε ο αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που έφερε την ονομασία \”Νέαρχος\” και ήταν στο πλαίσιο του κοινού πρωταθλήματος Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ.

Ο αγώνας ήταν συνολικής απόστασης 14 ναυτικών μιλίων, Χανιά-νησίδα Θοδωρού (πλήρης περιστροφή)-Χανιά, με το \”Πανέφη ΙΙ\” να αναδεικνύεται το ταχύτερο σκάφος, καλύπτοντας τη διαδρομή με χρόνο 02:46:11.

Κυβερνήτης του \”Πανέφη ΙΙ\” ήταν ο Μανώλης Μπαρμπόπουλος και πλήρωμα οι Θοδωρής Γιανερίδης, Γιώργος Παπαδάκης, Λευτέρης Γαλαζούλας, Χρυσοβαλάντης Γαρουφαλιάς, Λευτέρης Νικολακάκης και Βίβιαν Σαρρή.

Τη 2η θέση κατέλαβε το σκάφος \”Κορμοράνος ΙΙ\”, που τερμάτισε σε χρόνο 03:05:45. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Δημήτρης Γαγάρας, Αντώνης Συντζανάκης, Δ. Δίκας, Εμμανουήλ Βαρδινογιάννης και Ειρήνη Αθανασάκη.

Τέλος, στην 3η θέση ήρθε το σκάφος \”Άνεμος\” με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τους Νίκο Κνιθάκη και Κωνσταντίνο Μάμαλη. Ο χρόνος του ήταν 04:24:35.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο Νεώριο Μόρο, με τους νικητές του \”Πανέφη ΙΙ\” να παραλαμβάνουν κύπελλο.

\"IMG_2298\"
Τη διοργάνωση του αγώνα είχε ο Ι.Ο.Χ. και πλέον σειρά παίρνει ο επόμενος αγώνας για το κοινό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Μάρτιο και θα διοργανώσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Δείτε αεροφωτογραφίες από τον αγώνα της Κυριακής (17/2/13) 
\"istioploikos-2\"

\"istioploikos-3\"

\"istioploikos-1\"

iox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook