Το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Γόρτυνας, μετά και τα τελευταία γεγονότα και την δήλωση για τους εργαζομένους από τον κ. Σχοιναράκη, οδήγησαν τον Δήμαρχο Γόρτυνας στην Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Ν.Δ. στο γραφείο του τελευταίου στη Συγγρού. 

Ο κ.Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε τόσο για τα ακανθώδη οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το μεσαρίτικο δήμο, όσο και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε βασικές υποδομές, όπως την ύδρευση των οικισμών.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας ζήτησε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, να συνδράμει προκειμένου να αυξηθεί η επιχορήγηση του δήμου μέσω των ΚΑΠ, ενώ αιτήθηκε ακόμη να χρηματοδοτηθούν μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, μια σειρά από μελέτες δικτύων ύδρευσης (ανόρυξη γεωτρήσεων και κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης) που θα στοχεύουν στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος λειψυδρίας που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ.Κεφαλογιάννης, δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις αναφορικά με τα αιτήματα του Δήμου Γόρτυνας. Η αντίδρασή του υπήρξε άμεση αφού παρουσία του Δημάρχου επικοινώνησε με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Στυλιανίδη και τον Δ/ντή του γραφείου του κο Ανδρεάδη ώστε να δρομολογηθεί σε άμεσο χρονικό διάστημα η λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα της λειψυδρίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook