Βουτιά στο λιμάνι του Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έκανε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ένας 33χρονος και μια 26χρονη αντίστοιχα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή για την πτώση του οχήματος στο λιμένα και  συγκεκριμένα στη θέση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.

Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, που αντίκρισε τα δύο νεαρά άτομα να πλέουν στην επιφάνεια της  θάλασσας.

Η 26χρονη και ο 33χρονος με τη βοήθεια των ανδρών του Λιμενικού βγήκαν σώοι στην στεριά δηλώνοντας ότι είναι μοναδικοί επιβαίνοντες του οχήματος, ότι είναι  καλά στην υγεία τους και δεν επιθυμούνε την μεταφορά τους σε νοσοκομείο.

Άνδρες της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ερεύνησαν το χώρο προς εξακρίβωση τυχόν άλλου εγκλωβισμένου προσώπου, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ θα ακολουθήσει και επανέλεγχος τις πρωινές ώρες.

Στο σημείο τοποθετήθηκε πλωτός σημαντήρας έως ότου ανελκυθεί το όχημα, ενώ διενεργήθηκε έλεγχος για χρήση οινοπνεύματος στους επιβαίνοντες, με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου