Υπερδραστήριος ερωτικά, αλλά και πολύ θορυβώδης αποδείχθηκε ένας 40χρονος άνδρας από την Πάντοβα, ο οποίος έκανε ιδιαιτέρως αισθητή στους γείτονές του την αγαπημένη του δραστηριότητα: το σεξ.

Κάθε βράδυ λοιπόν, μετά τα μεσάνυχτα, όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας καλούνταν να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τις φωνές, τους θορύβους, αλλά και τη δυνατή μουσική που προέρχονταν από το διαμέρισμα του 40χρονου άνδρα.

Οι περισσότεροι είχαν μεταβάλει τις συνήθειές τους, όπως για παράδειγμα άλλαξαν την ώρα δείπνου, ώστε να κοιμούνται νωρίτερα τα παιδιά τους, με την ελπίδα ότι θα είχαν έναν ήσυχο ύπνο, που δε θα τον διέκοπτε το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του ερωτύλου γείτονα.

Μάλιστα, στις προσπάθειές τους να τον συνετίσουν, εκείνος αντιδρούσε επιθετικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είχε απειλήσει και προσβάλει κάποιους από τους ενοίκους, όταν τόλμησαν να του κάνουν παρατήρηση.

Αποτέλεσμα ήταν, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Stampa, να κρύβονται ή να απομακρύνονται, όταν τον συναντούσαν στους διαδρόμους ή στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, όπως και να μην επιτρέπουν την έξοδο στα παιδιά τους έπειτα από συγκεκριμένη ώρα, φοβούμενοι την αντίδρασή του.

Απεγνωσμένοι λοιπόν οι ένοικοι, τον κατήγγειλαν για παρενόχληση και διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ ο δικαστής αποφάσισε ότι, πέρα από την έξωση που θα του ασκηθεί, δε θα επιτρέπεται να πλησιάζει το κτίριο και τους ενοίκους του ούτε στα 500 μέτρα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook