Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης σκόραρε για 2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα ξανά στο Ηράκλειο (είχε πετύχει γκολ και στη νίκη του Πλατανιά επί του Πανθρακικού στο Παγκρήτιο).

Ο Ρεθυμνιώτης επιθετικός ξέσπασε μετά το γκολ του, αφού προερχόταν από πολλές χαμένες ευκαιρίες σε προηγούμενα παιχνίδια, με την κίνησή του να παρεξηγείτε από φίλους του ΟΦΗ, που τον αποδοκίμασαν έντονα από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφορικά με τον πανηγυρισμό του είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους του ΟΦΗ αν τους πρόσβαλα στην ενέργεια που έκανα μετά το γκολ, αλλά ήταν μια έκρηξη λόγω του ότι είχα πάρα πολύ καιρό να βάλω γκολ και ήταν ο μόνος λόγος που το έκανα αυτό. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος».

Σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς. Είναι και η πρώτη νίκη μας εκτός έδρας (σ.σ. εννοεί με τον Αναστασιάδη προπονητή), σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμοί που έρχονται για την ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Φανταστείτε τώρα που σε ένα τοπικό ντέρμπι παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Μας δίνει ώθηση μετά και το πολύ καλό αποτέλεσμα που είχαμε με τον Άρη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και στο επόμενο παιχνίδι, που είναι ακόμα πιο δύσκολο, με την ΑΕΚ στην έδρα μας».

Για το αν πήγαινε για τη νίκη ο Πλατανιάς:

«Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εμφάνιση που κάναμε με τον Άρη. Νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά ικανοποιητική εμφάνιση και καταφέραμε τους τρεις βαθμούς»

Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Ευελπιστούμε να κάνουμε το 3 στα 3 και να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω ότι κι εμείς είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Θα είναι πάρα πολύ καλό, δυνατό παιχνίδι».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook