Ένας από τους κορυφαίους –αν όχι ο κορυφαίος- σε απόδοση παίκτες του Πλατανιά στις σπουδαίες νίκες απέναντι σε Άρη και ΟΦΗ ήταν ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο Μακεδόνας επιθετικός που παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το «διπλό» στο Ηράκλειο δήλωσε στην κάμερα της nova:

«Είναι μια νίκη που μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Πατάμε καλύτερα στα πόδια μας μετά από αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να κατακτήσουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Σίγουρα το γρήγορο γκολ μας βοήθησε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ. Το παιχνίδι πήγε να αλλάξει αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πετύχαμε ένα τρίτο τέρμα και καθαρίσαμε το παιχνίδι».

Για το αν είναι «ανάσα» οι νίκες με Άρη και ΟΦΗ είπε: «Η ομάδα έχει ανάγκη αυτές τις νίκες. Πατάει καλύτερα. Χρειαζόμασταν αυτούς τους βαθμούς και πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε: «Δεν μπορεί να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, τώρα που έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και αυτές τις καλές εμφανίσεις να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook