Με αφορμή αναφορές στον τοπικό Τύπο, σχετικά με την κυριότητα της έκτασης του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων, η οποία μεταβιβάστηκε πρόσφατα από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ) στο Δήμο Χανίων, απο τον Δήμο διευκρινίζεται ότι η παραχωρηθείσα έκταση είναι 456.358 τ.μ και τα εναπομείναντα 127,367 – από τα 583.725 τ.μ.- αφορούν αιγιαλό ο οποίος καθορίστηκε μετά την απαλλοτρίωση και τις αγορές.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χανίων \”αυτό προκύπτει τόσο από την υπ\’ αριθμ. πρωτ. 10748/13-2-2012 απάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., Δημήτρη Λάμπρου σε επιστολή του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων όσο και από την τοποθέτηση του Διευθυντή Διαχείρισης Περιουσίας της Ετ.Α.Δ. κ. Μανώλη Βαλσαμή, κατά τη διάρκεια της τελετής για την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του εν λόγω ακινήτου στο Δήμο Χανίων την περασμένη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζονται σημαντικά για τον τόπο μας θέματα, όπως το συγκεκριμένο, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook