Όταν μόνο στις τάξεις του ελληνικού MTV ΄συνωστίζονται΄ αυτή τη στιγμή κορίτσια-ποιήμα όπως οι Ευαγγελία Αραβανή, Νικολέττα Ράλλη, Τζένη Θεωνά και Λυδία Παπαιωάννου, τότε καταλαβαίνεις τι έχει να συμβεί αν κάτσουμε και ψάξουμε το θέμα σε πλανητικό επίπεδο. Γιατί κάθε χώρα έχει τις VJs που της αξίζουν. 

19, Hilarie Burton, ΗΠΑ

Πριν την γνωρίσουμε ως το ‘κακό’ κορίτσι του One Tree Hill η Hilarie ήταν απλά η νικήτρια ενός διαγωνισμού για guest παρουσιάστρια στο TRL. Την οποία επέλεξαν κυριολεκτικά από το δρόμο.

\"\"
 

Η ανταπόκριση του κοινού μετέτρεψε το guest σε μόνιμη δουλειά, με το cameo στο Dawson’s Creek και τα υπόλοιπα χολιγουντιανά να ακολουθούν.

18, Luisa Βarbosa, Πορτογαλία

Η τωρινή VJ του MTV Portugal άνοιξε πολλά στόματα με την φωτογράφησή της για το GQ. Ένα από τα πλέον γνωστά μοντέλα της χώρας που κατάφερε επίσης να αποφοιτήσει και από την νομική σχολή.

\"\"
 

17, Susie Castillo, ΗΠΑ

Η Πορτορικάνα πρώην Mις ΗΠΑ ξεκίνησε απλά και ταπεινά ως συμπαρουσιάστρια του School Pride και του TRL. Αλλά η συμβολή της ήταν κομβική στο λανσάρισμα και την επιτυχία του δίγλωσσου (αγγλικά/ισπανικά) καναλιού του MTV ονόματι Tr3s.

\"\"

16, Maike Evers, Φιλιππίνες

Από τα διάσημα μοντέλα της νοτιοανατολικής Ασίας (από Γερμανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα) που έκανε τις γύρες της σε Χονγκ Κόνγκ και Κίνα πριν ΄ξαποστάσει΄ για λίγο στο MTV Phillipines. Αυτή την στιγμή ολοκληρώνει το Master της σε κοινωνικές επιστήμες στην Μελβούρνη.

\"\"
 

15, Mandy Moore, ΗΠΑ

Μπορεί το talk show της, ονόματι The Mandy Moore Show, να κράτησε μόνο μια σεζόν (2002). Αλλά η τραγουδίστρια/ηθοποιός/σχεδιάστρια ρούχων από την Φλόριντα παραμένει από τις ωραιότερες γυναίκες που πάτησαν ποτέ τα τακούνια τους στα στούντιο του MTV. 

\"\"

14, Mia Evonne Uyeda, Ινδία

Η 30χρονη, πλέον, Καναδή -την οποία ανακάλυψαν σε ένα ψιλικατζίδικο όταν ήταν 14 ετών-  ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη ως bikini model. Μέχρι που βρήκε λιμάνι στο Ινδικό MTV σε εκπομπές όπως το Saturday Night Shuffle. Μετά από ένα γύρο σε όλα τα ινδικά περιοδικά, άνοιξε τα πανιά της για το Bollywood.

\"\"
 

13, Vanessa Minnillo , ΗΠΑ

H Φιλιππινέζικης καταγωγής παρουσιάστρια του TRL ξεκίνησε ως Miss Teen USA, αποθεώθηκε ως VJ του MTV, παντρεύτηκε (μετά χώρισε και τελικά ξαναπαντρεύτηκε) τον πρώην της Jessica Simpson Νick Lachey και πλέον είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες στην Αμερικάνικη τηλεόραση.

\"\"

Και μάλιστα παντός καιρού, καθώς έχει παρουσιάσει από το Wipe Out μέχρι το διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

12, Erin McNaught , Αυστραλία

Η σκανδαλιάρα Αυστραλή που ξεκίνησε εκπροσωπώντας την χώρα της στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος και έκανε το παραδοσιακό πέρασμα από την σαπουνόπερα Neighbours (ναι, την ίδια που λάνσαρε την Kylie Minogue) πριν καταλήξει να παρουσιάζει –μεταξύ άλλων- το MTV Hits Weekly Hot30 Countdown.

\"\"
 

Εννοείται πως ποτέ της δεν ντράπηκε να δείξει τα συμμετρικά σωματικά της προσόντα.

\"\"
 

11, Kari Wuhrer, ΗΠΑ

Πριν αρχίσει να βγάζει συστηματικά τα ρούχα της σε δεκάδες B-movies, η Γερμανικής καταγωγής σεξόβομβα τσέπης έβγαζε το μεροκάματο ως παρουσιάστρια του Remote Control.

\"\"
 

Όταν, στα 22 της, έφυγε από το MTV για να γίνει ηθοποιός, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν προσθετική στήθους.

10, Ruby Rose, Αυστραλία

Η πιο ανατρεπτική VJ της Αυστραλίας -και δηλωμένη bisexual- που διαγωνίσθηκε απέναντι σε 2.000 υποψήφιες για να πάρει την θέση. Μεταξύ άλλων χρειάστηκε να νικήσει σε διαγωνισμό με σφηνάκια τον Bam Margera των Jackass και να φιλήσει αγνώστους σε κεντρική λεωφόρο του Σύδνεϋ . 

\"\"

Η ίδια που βλέπεται και στην κεντρική φωτό του θέματος.

9, Idalis Deleon, ΗΠΑ

Πριν γίνει VJ του MTV το 1994, η Πορτορικανής καταγωγής Idalis είχε δοκιμάσει την τύχη της στην μουσική βιομηχανία ως μέλος του girl group Seduction.

\"\"
 

Μετά το MTV συνέχισε να παρουσιάζει εκπομπές στα VH1, Fox Sports και Access Hollywood. Ενώ ίσως οι καμπύλες της να σας θυμίζουν κάτι από cameo σε Nip/Tuck και Burn Notice.

8, Jenny Mccarthy , ΗΠΑ

Άφησε εποχή στο κανάλι, τόσο ως παρουσιάστρια του dating show Singled Out, όσο και ως \’ιθύνων νους\’ του δικού της σόου με κωμικά σκετσάκια ονόματι The Jenny McCarthy Show.

\"\"
 

Με διαφορά η πιο πρόθυμη να κάνει πλάκα με τον εαυτό της Playmate όλων των εποχών.

7, Elisabetta Canalis, Ιταλία

Η πρώην του George Clooney (και συμπρωταγωνίστρια του Κώστα Σόμμερ στο Deuce Bigelow-European Gigolo) τα έχει κάνει κυριολεκτικά όλα στην ζωή της. Συμπεριλαμβανομένου να παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του TRL όταν έφυγε η Elena Santarelli.

\"\"
 

6, Carmen Electra, ΗΠΑ

Παρουσιάστρια του Singled Out την τελευταία σεζόν προβολής του.

\"\"

Και μάλιστα με τρομακτική επιτυχία αφού είναι δεδομένο ότι το πάλαι ποτέ πουλέν του Prince διαθέτει το επικοινωνιακό χάρισμα

5, Elena Santarelli, Ιταλία

To κορίτσι που κέρδισε με άνεση τον διαγωνισμό Elite Model Look το 1998 έχει μια μοναδική ευκολία στο να κάνει ταυτόχρονα haute couture και γυμνά ημερολόγια για το Max. Ή να παρουσιάζει την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών και το TRL στο ιταλικό MTV. Πλέον, στα 32 της, έχει μετατραπεί σε έμπειρη και σκληροτράχηλη παρουσιάστρια.

\"\"
 

4, Daisy Fuentes , ΗΠΑ

Το made in Cuba βαρελότο που ΄κατεδάφισε΄ τις φυλετικές διακρίσεις στο χώρο, καθώς έγινε η πρώτη Λατίνα VJ του MTV και του MTV Latina America.

\"\"
 

Πλέον βγάζει γύρω στα 300 εκ. δολάρια το χρόνο από την σειρά ρούχων, καλλυντικών και γυαλιών ηλίου με το όνομα της που διατίθεται σε αλυσίδα πολυκαταστημάτων.  

3, Daniela Cicarelli, Βραζιλία

Παραδόξως, το Βραζιλιάνικo MTV είναι πιο γεμάτο από καυτή σάρκα, από ότι το ιταλικό. Αδιαφιλονίκητη βασίλισσα η πρώην του Ρονάλντο, Daniella Cicarelli, που πήρε την θέση της Fernanda Lima στο Beija Sapo, ένα dating σόου ονόματι \’Φίλα τον βάτραχο\’.

\"\"
 

Και ναι, μιλάμε για την ίδια που κυκλοφόρησε αργότερα ένα πεντάλεπτο βίντεο που την δείχνει να κάνει σεξ στην παραλία.

2, Cindy Crawford , ΗΠΑ

Η πρώτη παρουσιάστρια του House of Style η οποία, με όπλο ένα δερμάτινο σακάκι και την ελιά της, πάλεψε επί 6 χρόνια να κάνει την Αμερική τι σημαίνει να είσαι σουπερμόντελ. 

\"\"
 

1, Molly Sims , ΗΠΑ

Οι συνεχόμενες εμφανίσεις της στα τεύχη του Sports Illustrated Swimsuit edition στις αρχές των 00s (2000,2001, 2002, 2004, 2006) της άνοιξαν διάπλατα το δρόμο για την βραχύβια παρουσίαση του House of Style, τις πέντε σεζόν του Las Vegas και τις συμμετοχές της σε ταινίας που ακολούθησαν.

\"\"
 ,

ΟΙ VJS δεν έχουν τελειωμό. Ακολουθούν αυτές που παραλίγο να μπουν στην πρώτη 20άδα

oneman.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook