Αρκετά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός αυτή την εβδομάδα. Σήμερα Δευτέρα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Τρίτη 5 Απριλίου αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τέταρτη 7 Απριλίου στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά.

Την Πέμπτη 8 Απριλίου θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή 9 Απριλίου αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στη νοτιοανατολική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.