Αν και η ομάδα του νίκησε τον Πατούχα με 2-0 και μάλιστα μέσα στην έδρα του αντιπάλου, ο Βασίλης Καραϊσκος θέλησε με τις δηλώσεις του να μοιράσει δικαιοσύνη λέγοντας πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. 
«Ευχαριστούμε τον Πατούχα για την άψογη φιλοξενία στον οποίο εύχομαι να καταφέρει το στόχο τοu. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά φάνηκε των άγχος των γηπεδούχων. Εμείς παίξαμε για την ιστορία μας και αυτό θα κάνουμε σε όλους τους αγώνες. Δυστυχώς πάντα στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που έχει βαθμολογική άνεση κι αυτό έχει να κάνει με την ψυχολογία. 
Από την άλλη μεριά, ο τεχνικός των γηπεδούχων Λάκης Καργιωτάκης χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ, ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την διαιτησία του Ρεθυμνιώτη Τσαγκαράκη:
«Είχαμε δυστυχώς πολύ άγχος κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Για περισσότερη ώρα μία ήταν η καλύτερη ομάδα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος κι ας παίρνει το πρωτάθλημα ο Ρούβας. Χάσαμε γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε. Ο αγώνας συνεχίζεται, αν και δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η διαιτησία. Οι διαιτητές, δυστυχώς, κρίνουν αποτελέσματα και, εν πάσει περιπτώσει, δεν κατάλαβα την ειρωνεία του διαιτητή». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook