Επιτυχημένη χαρακτήρισε την χρονιά ο Νίκος Καραγεωργίου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να παραμείνει στον Εργοτέλη, απέφυγε να απαντήσει όμως δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους». 
 «Είναι επιτυχημένη η χρονιά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι αν εξαιρέσουμε 5 ομάδες του πρωταθλήματος οι υπόλοιπες 11 παλεύουν κάθε χρόνο για την παραμονή τους στην κατηγορία. Βλέπετε ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ από τον Εργοτέλη που πέφτουν στη Β΄ Εθνική και ο Εργοτέλης από την άλλη μένει και την νέα αγωνιστική περίοδο θα εκπροσωπεί την Κρήτη στα σαλόνια της Super League. 
Σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή μου, θεωρώ πως δεν είναι μέρα για να κάνουμε αυτή την συζήτηση αλλά θα σας πως ότι ο Εργοτέλης αποτελεί πλέον ένα μέρος της ζωής μου και της προπονητικής μου καριέρας. Στα έξι χρόνια που είμαι εδώ κάθε σεζόν καταφέρνουμε να πετύχουμε τον στόχο που θέτουμε. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή την ομάδα αλλά και με την περιοχή αλλά δεν αποφασίζω μόνος μου για την παραμονή μου στον σύλλογο».
Ο τεχνικός του Εργοτέλη ρωτήθηκε και για τον σάλο που προέκυψε μεσοβδόμαδα με τις στοιχηματικές εταιρίες λέγοντας ότι: 
«Ήταν πολύ αστεία όλη αυτή η ιστορία για όλους αυτούς που προσπάθησαν να μας βάλουν σε αυτή την διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι ο επίσημος Εργοτέλης θα αντιδράσει , ενώ εμείς από την πλευρά μας σαν τεχνικό τιμ και παίκτες το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο. Όλοι αυτοί που έφεραν στο φως της δημοσιότητας αυτή την είδηση νομίζω ότι θα πρέπει να κρυφτούν μετά την σημερινή μας νίκη».
Όσον αφορά στο νικηφόρο ματς απέναντι στον Ηρακλή, ο Καβαλιώτης προπονητής είπε:
«Από την φύση του ήταν αγχωτικό λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε και έγινε ακόμη πιο επικίνδυνο από τότε που ο διαιτητής αποφάσισε να μας αφήσει με δέκα παίκτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ηρακλής να πιέσει αλλά ανταποκριθήκαμε καλά και με σύμμαχο και την τύχη πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και στα δύο ματς που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος δεν θα έχουμε άγχος . Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook