Ο Εργοτέλης είχε δύο δοκάρια και αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σημείωσαν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, επικρατώντας με 1-0 στο 87\’.

Οι \”κιτρινόμαυροι\” δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήταν κακοί δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη.

Οι φάσεις του αγώνα:

12\’ Μακρινό σουτ του Τζανακάκη από πάσα του Ρομάνο, η μπάλα θα περάσει άουτ απο το κάθετο δοκάρι του Δάφκου.

17\’ Καλή φάση για τον Εργοτέλη με τον Τζανακάκη να κάνει τη σέντρα, τον Ταραλίδη το λάθος, όμως προ του Χαντί ο Στεργιανός την τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ.

20\’ Πλασέ του Στόϊκου μετά από πάσα του Ντο Σάντος, η μπάλα στην αγκαλιά του Αθανασίου χωρίς πρόβλημα.

25\’ Κίτρινη κάρτα στον Βερπακόφκσις για φάουλ στον Ρούσεφ.

27\’ Ο Περπερίδης θα βρει χώρο, θα κάνει το σουτ, η μπάλα όπως θα περάσει άουτ.

28\’ Ιντζόγλου και Κάπελ θα συνδυαστούν άψογα, με τον Ιντζόγλου να κάνει το σουτ, τη μπάλα να κτυπά στον αγωνιστικό χώρο και με δεύτερη προσπάθεια να την μπλοκάρει ο Αθανασίου, στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων στην αναμέρτηση.

32\’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με τον Ρομάνο στην αντεπίθεση να δίνει στον Βερπακόφσκις, ο Λετονός έκανε αμέσως το πλασέ όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου.

34\’ Κακό σουτ του Καμινιώτη απο καλή θέση, η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

39\’ Αντεπίθεση για τον Εργοτέλη με τον Βερπακόφσκις να βγάζει μόνο του τον Ζάχορα, όμως θα πέσει στα πόδια του και θα διώξει σωτήρια τη μπάλα ο Μιλένκοβιτς.

41\’ Νέο δοκάρι για τον Εργοτέλη, αυτή τη φορά από τον Γιοβάνοβιτς, με κεφαλιά ψαράκι έπειτα απο κόρνερ του Χαντί, με τη μπάλα να κτυπά στην οριζόντια δοκό.

43\’ Ο Εργοτέλης και πάλι φτάνει κοντά στο γκολ, έπειτα απο το συνδυασμό Ρομάνο, Ζάχορα, Χαντί και το σουτ του τελευταίου να περνά σύριζα άουτ.

52\’ Ο Κάπελ θα φύγει στην αντεπίθεση και θα προσπαθήσει να περάσει στην περιοχή του Εργοτέλη υπό την πίεση του Γιοβάνοβτς, το πλασέ που θα κάνει όμως θα περάσει άουτ.

54\’ Και νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν έπειτα απο εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Γεωργίου από την αριστερή πλευρά, η μπάλα θα φτάσει στον Βερπακόφσκις, το πλασέ στην κίνηση του οποίου θα περάσει παράλληλα απο την εστία του Δάφκου και θα καταλήξει άουτ.

61\’ Πολύ καλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά απο κόρνερ του Ρούσεφ και κεφαλιά του Πουλάκου, ο Αθανασίου θα διώξει με τα πόδια λίγο πριν τη γραμμή στην καλύτερη και πιο κλασσική προσπάθεια της Δόξας στην αναμέτρηση.

63\’ Κίτρινη κάρτα στον Τζανακάκη για τράβηγμα στον Μπουτζίκο.

68\’ Δυνατό μακρινό σουτ από τον Κοντέων, η μπάλα θα καταλήξει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Αθανασίου.

71\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με τον Γεωργίου να κάνει το σουτ έπειτα απο ατομική ενέργεια και τον Δάφκο να διώχνει με τα πόδια, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Χαντί το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

75\’ Και πάλι ο Γεωργίου σε θέση βολής, θα κάνει το πλασέ απο πλάγια θέση για να απομακρύνει προ της εστίας ο Μιλένκοβιτς.

83\’ Γυριστό σουτ του Πουλάκου, η μπάλα άουτ.

87\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ! Ο Κάπελ θα δώσει στον Πουλάκο αυτός με ωραία κίνηση θα βρεθεί απέναντι στο τέρμα, θα κάνει το σουτ για να γίνει το 1-0.

91\’ Μετά από κόρνερ, η μπάλα θα φτάσει στον Ζάχορα ο οποίος απο κοντά θα κάνει το πλασέ, για να αναγκάσει τον Δάφκο στην σωτήρια επέμβαση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Δράμας (Π. Τζαναβάρας): Δάφκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Κάπελ, Στόϊκος (46\’ Πουλάκος), Περπερίδης (53\’ λ.τ. Μπουτζίκος), Στεργιανός (46\’ Κοντέων), Ντο Σάντος, Μιλένκοβιτς.

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Ρομάνο, Χαντί (85\’ Ρέντζας), Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Ζάχορα, Γκαντιάγκα (72\’ Κοζορώνης), Γεωργίου, Πίτσος, Βερπακόφσκις (89\’ Ευαγγέλου), Τζανακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook