Όλα έγιναν λίγο μετά τις 03.00 στο σπίτι του ηλικιωμένου στον Πύργο του Ορχομενού Βοιωτίας. Οι 4 δράστες τον έπιασαν στον ύπνο. Μπήκαν μέσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Ένας θόρυβος που έκαναν όμως, ξύπνησε τον 75χρονο που κοιμόταν με τη γυναίκα του, ενώ πετάχτηκε από το κρεβάτι και ο 47χρονος γιος τους, που σύμφωνα με το lamiareport.gr κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απέναντι από τους 4 ληστές και τότε εκείνοι δεν δίστασαν. Ένας από αυτούς, όπλισε και τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος, μπροστά στα μάτια της έντρομης γυναίκας του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι ληστές απείλησαν την έντρομη γυναίκα και τον γιο τους, πως δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν και εκείνους αν προσπαθήσουν να τους εμποδίσουν. Εκείνοι έκαναν πίσω και τότε οι δράστες πήραν τον δρόμο της εξόδου.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία ήταν αργά. Οι ληστές είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook