Στην Αγία Φωτεινή, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου, σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2013 δυο ενεργά προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για τα προγράμματα:

α) Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και β) Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Ε.Π. Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων.

Η εκδήλωση παρουσίασης των δυο αυτών προγραμμάτων εντάσσεται στα πλαίσια λειτουργίας των Γραφείων Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκαν στις 21 Ιανουαρίου 2013 από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στις έδρες των Καλλικρατικών Δήμων του Νομού, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους, με σκοπό την καλύτερη υποβοήθηση των τοπικών οικονομιών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρίου και την εταιρεία ΑΜΑΡΙ ΑΕ ΟΤΑ.

Τα προγράμματα παρουσίασαν το στέλεχος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Θεόδωρος Τσαούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Στέφανος Σημαντήρας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλαος Σαββάκης, κα Νίκη Μπουρδελή και κ. Ιωάννης Λίτινας και ο Πρόεδρος της ΑΜΑΡΙ Α.Ε. ΟΤΑ. κ. Νικόλαος Μαρκίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης απευθύνθηκαν στους ομιλητές πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους δημότες του Αμαρίου.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Εμμανουήλ Ψαρουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook