Καλλίγραμμα γυναικεία πόδια επιστρατεύουν Ιάπωνες διαφημιστές για την προώθηση εταιρικών προϊόντων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ «Daily Mail», πρόκειται για μία νέα μόδα μάρκετινγκ στη χώρα του χώρα του ανατέλλοντος ηλίου που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από το Τόκιο το Νοέμβριο του 2012 . Ηδη πάνω από 1300 κορίτσια έχουν καταχωρήσει τα… πόδια τους ως διαφημιστικό χώρο για λογαριασμό της εταιρείας δημοσίων σχέσεων «Absolute Territory PR».

Ο αριθμός των ενδιαφερομένων γυναικών ολοένα και αυξάνεται, σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ, η οποία επισημαίνει ότι τα κορίτσια που συμμετέχουν, εμφανίζονται ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο με κοντές φουστίτσες (για να φαίνονται τα λογότυπα των εταιρειών), ψηλές κάλτσες (για να μην ξεπαγιάσουν) και στα γυμνά… μπουτάκια τους κάνουν τη διαφήμιση των προϊόντων. Οι κοπέλες κυκλοφορούν στους δρόμους επί οκτώ ώρες διαφημίζοντας τα προϊόντα και εν συνεχεία πληρώνονται.

Οι όροι συμμετοχής είναι δύο: οι κοπέλες να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν τουλάχιστον 20 «φίλους» σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης. Επιπλέον, θα πρέπει μετά το πέρας της  εργασίας, να ανεβάσουν φωτογραφίες  τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύοντας την δουλειά τους. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook